Wimperextensions

Wimperextensions zijn kleine haartjes die aan je wimpers worden geplakt. Dat komt heel natuurlijk over omdat je de aanhechting niet kan zien. De haartjes zijn er in verschillende kleur, dikte en lengte. Je eigen wimpers vernieuwen zich regelmatig.

Afhankelijk van je groeicyclus kunnen de wimperextensions 4 tot 6 weken blijven zitten. Een wimperextension-behandeling duurt ongeveer 1,5 tot 2 uur. Tijdens de behandeling moeten de ogen gesloten blijven. De eerste twee uur na de behandeling mogen de wimpers niet nat worden. Daarna kun je alles doen zoals je normaal ook doet.

Het dragen van mascara is bij wimperextensions wordt afgeraden. Als je van de wimperextensions zo lang mogelijk wilt genieten, dan kun je het beste oog-make-up en remover op waterbasis gebruiken.   Nazorg van wimperextensions is eenvoudig. Je hebt enkel een borsteltje nodig waarmee je je wimpers in vorm kunt brengen.

Met wimperextensions kunnen alleen de bestaande haartjes verlengd worden, er kunnen dus niet meer wimpers toegevoegd worden aan lege plekken. Wanneer je dus maar weinig wimperhaartjes hebt, kunnen deze niet worden aangevuld. Wimperextensions zijn dus een goede manier om je wimpers voller en langer te laten lijken.